Een afspraak maken

Het Jongeren Informatie Punt (JIP) geeft informatie en advies aan jongeren tussen de 12-25 jaar. Als het JIP je niet kan helpen, verwijst het JIP je door naar iemand die je mogelijk wel kan helpen. Bij het JIP kun je op afspraak terecht. Alles wat je met het JIP bespreekt wordt vertrouwelijk behandeld. Op onze website www.jipdelft.nl kun je altijd terecht voor informatie over verschillende onderwerpen en je kunt er direct een e-mailvraag stellen. Wil je nog sneller contact? Dan kun je op maandag, dinsdag en donderdag bellen of WhatsAppen met de jongerenadviseur Marijke: 06-527 526 58 voor een afspraak. De afspraak vindt plaats bij de Jeugdgezondheidzorg (JGZ) Delft aan de Nassaulaan in Delft (Wippolder) of op een openbare plek waar jij je prettig bij voelt. 

Benieuwd hoe een afspraak met de jongerenadviseur aan toe gaat?
Check het filmpje

Inloopspreekuren op school

Het JIP is ook op Delftse middelbare scholen te vinden met een wekelijks spreekuur. 

  • Elke dinsdag van 12:00 – 13:30 uur houdt het JIP een inloopspreekuur op Scholen Combinatie Delfland. Leerlingen van deze school kunnen voor informatie en advies, zonder afspraak en anoniem bij het JIP langskomen in de spreekkamer in de gang op de begane grond.
  • Elke donderdag van 12:00 – 13:00 uur houdt het JIP een inloopspreekuur op Christelijk Lyceum Delft Molenhuispad. Leerlingen van deze school kunnen voor informatie en advies, zonder afspraak en anoniem bij het JIP langskomen in de spreek kamer. Het spreekuur vindt plaats in het kamertje naast de mediatheek op de tweede verdieping.

Benieuwd hoe de spreekuren op de scholen in Delft in zijn werk gaan?