JIP Den Haag

Contactgegevens

070 - 205 35 00 Amsterdamse Veerkade 17-A
2512 AG Den Haag

Openingstijden

Maak een afspraak

Vanwege de corona-maatregelen werken we op afspraak. Bel op werkdagen tussen 13.00 en 17.00 uur om een afspraak te maken met onze jongerenadviseurs. Houd bij je bezoek aan het JIP rekening met de Corona richtlijnen. Heb je gezondheidsklachten die kunnen wijzen op corona? Blijf dan thuis, bel ons om je afspraak te verzetten en ziek goed uit. #alleensamen komen de de corona door.

Het Jongeren Informatie Punt (JIP) geeft informatie en advies aan jongeren. Als het JIP je niet kan helpen, verwijst het JIP je door naar iemand die je mogelijk wel kan helpen. Bij het JIP kun je, tijdens openingstijden, zonder afspraak terecht. Alles wat je met het JIP bespreekt wordt vertrouwelijk behandeld.

Een aantal voorbeelden van vragen waarmee je bij ons aan kunt kloppen:

  • Ik ben op zoek naar woonruimte, waar moet ik beginnen?
  • Ik heb problemen thuis, waar kan ik hulp krijgen?
  • Hoe vind ik een baantje?
  • Ik denk dat ik zwanger ben, wat moet ik nu doen?
  • Ik heb schulden en wil daar van af, hoe pak ik dat aan?

Maar ook voor:

  • Hulp bij brieven en formulieren;
  • Bemiddelen bij problemen met instellingen;
  • Als je er niet uitkomt met instanties/je baas/school of organisaties;
  • Advies over opzetten van acties of een (voorlichtings)project

Dit zeggen jongeren over ons: