Sense spreekuur (elke maandag van 13.30 tot 16.30 uur)
Het Sense en Soa spreekuur bij JIP Zoetermeer  is een gratis en vertrouwelijk spreekuur voor jongeren van 12 t/m 24 jaar. Je spreekt met de verpleegkundige in een aparte ruimte. Je kunt er terecht voor al je vragen over soa, seks en voorbehoedsmiddelen. Maar je kunt er ook terecht voor een gratis soa- en zwangerschapstest, de morning-afterpil of een anoniem recept voor de pil. JJe kunt alleen op afspraak terecht, een afspraak kan je maken via de volgende link: Sense afspraak maken. Heb je een spoedvraag? Bel ons op 070-205 35 00 of kom dan tijdens het spreekuur om te bekijken of er een tijdstip vrij is. (het is bij spontane inloop niet 100% gegarandeerd dat je geholpen kunt worden).

Jonge moeder- en vaderspreekuur (op afspraak)
Jonge (aanstaande) ouders uit Zoetermeer en omgeving kunnen met al hun vragen terecht bij de jongerenadviseur van het JIP. Veel gestelde vragen gaan over wonen, inkomen, hulp bij de opvoeding en rechten & plichten. We beantwoorden al je vragen en helpen je graag op weg met betrouwbare informatie en advies. Je kunt bellen voor een afspraak: 070 - 205 35 00

Goed met Geld spreekuur (op afspraak)
Kom je niet uit met je geld? Heb je rekeningen die je maar niet kunt betalen en kom je daardoor in de problemen? Bel voor een afspraak. Dan brengen we samen je financiële situatie in kaart en krijg je tips en ondersteuning. Denk je dat je er zelf niet meer uit kan komen, dan gaan we samen opzoek naar iemand die jou hier bij kan coachen en begeleiden. Bel voor een afspraak met 070 - 205 35 00  of kom langs.

Jongeren in actie (zonder afspraak)
Wil jij zelf een buurtfeest, een sporttoernooi, een theatervoorstelling, of bijvoorbeeld een filmreportage bedenken en uitvoeren? Met onze hulp vraag je snel en eenvoudig een Jongeren in actie! subsidie aan om jouw plannen te realiseren! Klik hier voor meer informatie. Loop bij ons binnen of bel eerst voor een afspraak.

Juridisch Jongeren spreekuur (zonder afspraak op woensdag 14:00 – 17:00 uur)
De Kinder- en Jongerenrechtswinkel biedt juridische informatie, advies en praktische ondersteuning voor jongeren t/m 25 jaar. Je kunt met allerlei vragen op het spreekuur terecht: Minderjarig? Gaan je ouder scheiden? Schoolregels?  Bezwaarschrift schrijven? Onterecht ontslagen? Gediscrimineerd? Strafrecht? Je kunt zonder afspraak terecht bij dit spreekuur op de woensdagmiddag van 14.00-17.00 uur. Wil je eerst telefonisch contact? Bel dan met de Kinder- jongerenrechtswinkel Den Haag op: 070-2042042