Over deze website

Dit is de website van JIP Haaglanden. Ons doel is het geven van objectieve, actuele en betrouwbare informatie aan jongeren in de leeftijd van 12 tot 27 jaar, over allerlei onderwerpen. De informatie op deze site hebben we met zorg samengesteld, waarbij we ons hebben gebaseerd op informatie van de overheid, stichtingen en kenniscentra. Informatie, regelingen en websites zijn continu in verandering, dus zie je je iets wat niet klopt of verouderd is? Laat het ons weten via info@jiphaaglanden.nl!

Geen copyright

Aan de teksten op onze site zit geen copyright, we vinden het juist fijn als je onze informatie verspreidt onder jongeren! Vermeld dan aub JIP Haaglanden en onze website: www.jiphaaglanden.nl. De illustraties op onze website zijn niet vrij te gebruiken.

Naar wie verwijzen we?

Wij werken gratis en vertrouwelijk (liefst anoniem) en vinden het belangrijk dat de organisaties waar wij naar verwijzen ook zo werken. Het leven is al duur genoeg en je wilt wel dat er netjes met je gegevens wordt omgegaan. Bij het beoordelen van een organisatie of website gaan we na of ze subsidie ontvangen en/of onder toezicht staan van de overheid. Dat biedt ons houvast en vertrouwen, maar we kunnen helaas niet de werkwijze van alle organisaties controleren. Wij kunnen dan ook niet aansprakelijk worden gesteld voor de informatie en werkwijze van deze organisaties. Gebruik dus altijd je gezonde verstand. We verwijzen alleen in uitzonderlijke gevallen naar commerciële partijen.

Je blijft zelf verantwoordelijk

Je kunt onze website gebruiken om je opties in kaart te brengen en met onze informatie te beoordelen wat voor jou de beste volgende stap is. Gebruik je gezonde verstand, raadpleeg mensen om je heen die je vertrouwt of neem contact met ons op. Je bent altijd zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt. Hier kun je het JIP Haaglanden niet verantwoordelijk voor stellen.

Privacy

Onze website maakt geen gebruik van Cookies. Als je ons een vraag stelt (via de website, whatsapp, telefoon of e-mail) dan ga je ermee akkoord dat wij contact met je opnemen om jouw vraag te beantwoorden. Jouw gegevens worden niet doorgegeven aan anderen en worden alleen gebruikt om jou te voorzien van informatie, advies en ondersteuning. We verwijderen jouw gegevens zo snel mogelijk nadat we hebben gereageerd op jouw vraag, maar wel zo lang als dat nodig is om goed ons werk te doen. Wil je hier meer over weten? Bel ons of wandel eens binnen.

Uitgebreide privacyverklaring
Hier kun je lezen hoe we met jouw gegevens omgaan.