Social Work stagiairs gezocht!
De werving is weer gestart, wij zijn op zoek naar stagiairs per september! Ben jij een derde of vierdejaars Social Work student en opzoek naar een leerzame stageplaats? Dan moeten we echt eens kennismaken! Ons team is klein, divers en gedreven. Ons werk is uitdagend, veelzijdig en geeft je veel voldoening. Nieuwsgierig? Lees voor de volledige omschrijving de  vacature .

Toegepaste Psychologie stagiair gezocht!
Per september zoeken wij een enthousiaste Toegepaste Psychologie student met affiniteit voor de doelgroep Jeugd. Je zal onder andere aan de slag gaan met het opzetten van een tof project en ondersteunt het JIP door een adviserende rol in te nemen. Tijdens je stage periode krijg je veel ruimte en vrijheid om met jouw ideeën aan de slag te gaan. Meer weten? Lees voor de volledige omschrijving de vacature.

Communicatie/Marketing stagiair gezocht!
Vanaf september zijn wij op zoek naar een Communicatie/Marketing student die ons hoofdzakelijk helpt met de communicatie activiteiten van het JIP, zoals de website en onze socials. Daarnaast zal je een grote rol spelen bij het opzetten van creatieve acties en campagnes. Jouw creativiteit kan je helemaal bij ons kwijt! Spreekt jou dit aan? Lees voor de volledinge omschrijving de vacature.


Nieuwe collega's
JIP Haaglanden is onderdeel van Xtra Welzijn. Als wij nieuwe collega's zoeken, dan vind je de vacatures op de vacaturepagina van Xtra, samen met openstaande functies bij één van onze collega-organisaties. Zeker het bekijken waard dus!

Open sollicitaties kun je ook het beste sturen aan Xtra.