Goed met Geld spreekuur

Je staat er niet alleen voor! Graag geven we je een steuntje in de rug en helpen we je op weg. Hieronder vertellen we je waar je daarvoor terecht kunt.

Heb jij vragen over geldzaken?

Onze jongerenadviseurs staan voor je klaar. Grote vragen, kleine vragen, je mag ze allemaal stellen!

  • Kom je iedere maand wat geld te kort?
  • Heb je een gat in je hand en wil je hier nog voordat je in de problemen komt iets aan doen?
  • Je wilt sparen, maar elke maand moet je toch weer wat spaargeld terugstorten...
  • Je wil op jezelf wonen, maar weet niet goed welke kosten je allemaal kunt verwachten?
  • Heb je een boete die je niet in 1 keer kan betalen en wil je samen bellen om af te spreken dat je het in stukjes kan betalen?

Kom langs bij het JIP of maak een afspraak. Je staat er namelijk niet alleen voor.

Heb je stress van schulden?

In Den Haag en Zoetermeer helpen we met het Goed met Geld spreekuur. Jongeren t/m 27 jaar met (dreigende) schulden kunnen op dit spreekuur terecht voor informatie, advies en praktische hulp. Gratis, vertrouwelijk en zonder afspraak. Met het spreekuur biedt het JIP jou ondersteuning bij (het voorkomen van) schulden en wordt er ingezet op een gezonde financiële toekomst voor jou. De Goed met Geld adviseurs helpen jou om overzicht op jouw financiën te krijgen, inzicht in jouw schulden te krijgen en in contact met jouw schuldeisers te treden. In Den Haag kun je op woensdagmiddag langskomen bij het JIP (tussen 13.00 en 17.00 uur). En in Zoetermeer kun je elke werkdag binnen wandelen.

In Delft zijn verschillende organisaties die jongeren helpen met hun geldzaken. Het hangt van jouw persoonlijke situatie af waar je het beste terecht kunt. Maak een afspraak met onze jongerenadviseur om samen te kijken wie jou kan helpen met het op orde krijgen van je financiën.

Gids

We hebben ook een handig boekje met daarin alles over geldzaken; bijbaantjes, toeslagen, stufi, budgetteren, lenen, en schulden. Handig omdat je binnenkort 18 wordt en wilt weten wat je allemaal geregeld moet hebben of omdat je wel wat tips kunt gebruiken om (beter) om te gaan met geld.

Stel ons een vraag over het 'Goed met Geldspreekuur'

Bij het JIP helpen we je graag verder. Heb je een vraag? Laat het ons weten. Geen vraag is ons te gek. We hebben al heel wat jongeren geholpen. Ben jij de volgende? Je bent van harte welkom! Vul je gegevens in en stel ons je vraag. Je hoort snel van ons.

Stel ons een vraag over 'Goed met Geld spreekuur'

Bij het JIP helpen we je graag verder. Vul je gegevens in en stel je vraag. De info die jij ons stuurt gebruiken we alleen om jou advies en informatie te mailen. We geven jouw informatie niet door aan anderen. Je hoort snel van ons!