Studiefinanciering: de feiten

Uitzoeken of je recht hebt op studiefinanciering is niet altijd makkelijk. Zeker als je in een bijzondere situatie zit. Maar als je het niet op de juiste manier doet, dan laat je misschien wel geld liggen. Of ontvang je teveel en moet je achteraf terugbetalen. Allebei geen pretje, daarom helpen we je er graag bij. 

Om te beginnen hebben we een folder met de feiten over studiefinanciering op een rij gezet. Maar we kunnen meer!
Bij ons in de winkel kijken we met je mee op mijnduo.nl of bellen we met hen (wij hebben een hotline met DUO waardoor we minder in de wacht staan). Zo helpen we elke week weer mensen met het regelen van hun studiefinanciering. Kom gerust eens langs.

Stel ons een vraag over 'Studiefinanciering: de feiten'

Bij het JIP helpen we je graag verder. Heb je een vraag? Laat het ons weten. Geen vraag is ons te gek. We hebben al heel wat jongeren geholpen. Ben jij de volgende? Je bent van harte welkom! Vul je gegevens in en stel ons je vraag. Je hoort snel van ons.

Stel ons een vraag over 'Studiefinanciering: de feiten'

Bij het JIP helpen we je graag verder. Vul je gegevens in en stel je vraag. De info die jij ons stuurt gebruiken we alleen om jou advies en informatie te mailen. We geven jouw informatie niet door aan anderen. Je hoort snel van ons!