Een besluit nemen

Denk je dat je misschien zwanger bent? Doe dan een zwangerschapstest. Zo'n test haal je bij de drogist of apotheek. Ook kun je langskomen op ons SENSE spreekuur.

Moeilijke keuze

Ben je ongepland zwanger? Je staat misschien voor een moeilijke keuze. Wil je het kindje houden of niet. Weet je het antwoord nog niet (zeker)? Praat dan met een maatschappelijk werker, bijvoorbeeld van het Fiom Den Haag. Samen zetten jullie de positieve en negatieve kanten van beide scenario's -het kindje houden of het kindje niet houden- op een rij. Het is belangrijk dat je de juiste keuze voor jezelf maakt.

Wat komt erbij kijken?

Denk je erover om het kindje te houden, dan is het goed om te weten wat er allemaal bij komt kijken. Lees de artikelen in deze rubriek eens rustig door en neem gerust contact op met het JIP voor meer informatie.

Stel ons een vraag over 'Een besluit nemen'

Bij het JIP helpen we je graag verder. Heb je een vraag? Laat het ons weten. Geen vraag is ons te gek. We hebben al heel wat jongeren geholpen. Ben jij de volgende? Je bent van harte welkom! Vul je gegevens in en stel ons je vraag. Je hoort snel van ons.

Op jezelf gaan wonen doe je zo!

Stel ons een vraag over 'Een besluit nemen'

Bij het JIP helpen we je graag verder. Vul je gegevens in en stel je vraag. De info die jij ons stuurt gebruiken we alleen om jou advies en informatie te mailen. We geven jouw informatie niet door aan anderen. Je hoort snel van ons!