Eigen Toekomst Plan Den Haag

Iedere ouder komt wel eens voor situaties te staan waarin extra hulp fijn zou zijn. Het Eigen Toekomst Plan helpt je om samen met de mensen om je heen naar oplossingen te zoeken.

Valt het ouderschap je zwaar? Ben je niet (meer) samen met je partner en vraag je je af hoe je alle ballen in de lucht moet houden? Of ben je chronisch ziek? Woon je in Den Haag en wil je hulp van een ervaren vrijwilliger? Misschien is het Eigen Toekomst Plan dan iets voor jou!

Vaak kunnen familieleden, vrienden en/of buren in zo’n situatie iets betekenen. Samen met een vrijwillige coach van Eigen Toekomst Plan breng je jouw vraag in kaart. We bekijken wie in jouw omgeving kan helpen.

“Als je hulp vraagt, zijn er veel meer mensen die je willen helpen dan je denkt.”

Jouw Eigen Toekomst Plan

De Eigen Toekomst Plan Coach helpt je op weg; deze vrijwilliger kijkt samen met jou naar de situatie en helpt ook bij het vormen van een groep mensen uit de omgeving die iets voor jou kunnen betekenen.

In het plan geef je aan hoe je een situatie wilt aanpakken en verbeteren. Wat kunnen alle gezinsleden zelf doen? Wat kan de omgeving voor jou betekenen? En waarvoor is professionele hulp nodig? Jullie maken concrete afspraken, zodat iedereen weet wat hij kan doen en je houdt zelf de touwtjes in handen. En dat is nu net de kracht van het plan. Zo lossen we kleine problemen samen op.

“Eigen Toekomst Plan helpt gezinnen bij het organiseren van hulp."

Voor informatie of aanmelding, mail naar etp@xtra.nl of bel/watsapp naar 06 – 43395271

Stel ons een vraag over 'Eigen Toekomst Plan'

Bij het JIP helpen we je graag verder. Heb je een vraag? Laat het ons weten. Geen vraag is ons te gek. We hebben al heel wat jongeren geholpen. Ben jij de volgende? Je bent van harte welkom! Vul je gegevens in en stel ons je vraag. Je hoort snel van ons.

Stel ons een vraag over 'Eigen Toekomst Plan Den Haag'

Bij het JIP helpen we je graag verder. Vul je gegevens in en stel je vraag. De info die jij ons stuurt gebruiken we alleen om jou advies en informatie te mailen. We geven jouw informatie niet door aan anderen. Je hoort snel van ons!