Jong moeder

Als je de keuze hebt gemaakt om de zwangerschap uit te dragen zijn er veel dingen die je moet regelen en waar je verantwoordelijk voor bent.

Als jonge (aanstaande) moeder heb je vast vragen over geld, huisvesting, opleiding, werk, kinderopvang, medische begeleiding, erkenning vaderschap of voogdij. Ook voor (aanstaande) jonge vaders, familie, vrienden en kennissen verandert veel en zij hebben waarschijnlijk ook vragen.

Bij het JIP en het Loket voor Jonge Moeders kun je je vragen stellen. Wij helpen je graag verder en ondersteunen je waar mogelijk. We werken gratis en vertrouwelijk. Dit betekent dat de informatie die jij hebt gegeven niet zomaar aan anderen mag worden doorgegeven.

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kun je bellen met het JIP op het nummer 070 205 3500

Ook kun je het Loket voor Jonge Moeders bereiken op het emailadres loketvoorjongemoeders@xtra.nl of via de WhatsApp 06 19 14 02 71.

Stel ons een vraag over 'Jong moeder'

Bij het JIP helpen we je graag verder. Heb je een vraag? Laat het ons weten. Geen vraag is ons te gek. We hebben al heel wat jongeren geholpen. Ben jij de volgende? Je bent van harte welkom! Vul je gegevens in en stel ons je vraag. Je hoort snel van ons.

Stel ons een vraag over 'Jong moeder'

Bij het JIP helpen we je graag verder. Vul je gegevens in en stel je vraag. De info die jij ons stuurt gebruiken we alleen om jou advies en informatie te mailen. We geven jouw informatie niet door aan anderen. Je hoort snel van ons!