Jong vader

Als jonge (aanstaande) vader verandert er door de komst van een baby een heleboel in je leven. Je toekomstplannen kunnen er opeens heel anders uit gaan zien. Ook met jouw vragen als jonge (aanstaande) vader ben je welkom bij het JIP en het Loket voor Jonge Moeders. We geven je informatie, speciaal voor jou als jonge vader. Je kunt terecht voor informatie over je rechten en plichten als vader of hoe regel ik het gezag of de erkenning? Maar ook bespreken wij graag met jou hoe je je kan voorbereiden op het vaderschap. 

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kun je bellen met het JIP op het nummer 070 205 3500

Ook kun je het Loket voor Jonge Moeders bereiken op het emailadres loketvoorjongemoeders@xtra.nl of via de WhatsApp 06 19 14 02 71.

Stel ons een vraag over 'Jong vader'

Bij het JIP helpen we je graag verder. Heb je een vraag? Laat het ons weten. Geen vraag is ons te gek. We hebben al heel wat jongeren geholpen. Ben jij de volgende? Je bent van harte welkom! Vul je gegevens in en stel ons je vraag. Je hoort snel van ons.

Stel ons een vraag over 'Jong vader'

Bij het JIP helpen we je graag verder. Vul je gegevens in en stel je vraag. De info die jij ons stuurt gebruiken we alleen om jou advies en informatie te mailen. We geven jouw informatie niet door aan anderen. Je hoort snel van ons!