Hulp nodig bij het organiseren?

Je wordt wakker en opeens heb je het! Je hebt een supergoed idee voor een activiteit of evenement bedacht waarmee je jouw steentje bijdraagt aan jong Zoetermeer.

Om jouw plan te realiseren wil je subsidie aanvragen bij Jongeren in actie. Het zou alleen wel handig zijn om te weten hoe je dit allemaal gaat aanpakken, even alles op een rijtje zetten en de mogelijkheden bekijken. Dat doe je door ons stappenplan te gebruiken tijdens de voorbereidingen van jouw plan. Het geeft je houvast om alle zaken eens goed te bekijken en uit te werken, van een voorgesprek en financiën tot aan publiciteit en vergunningen. Het zou toch jammer zijn als je activiteit niet door kan gaan door onvoldoende voorbereiding.

Download het stappenplan

Welke stappen jij moet opvolgen, hangt een beetje er van af of je een activiteit of een evenement wilt organiseren. We denken graag met je mee als je hier zelf niet uitkomt.

Ben je op zoek naar een sporthal of bijvoorbeeld een podium in Zoetermeer, om jouw activiteit te organiseren? Kijk dan eens onder ‘Locatie huren’ op deze website voor wat tips. Mocht jouw plan wat omvangrijker zijn en heb je eigenlijk meer financiën nodig, neem dan contact op met het JIP. Wij weten de weg naar andere fondsen in de regio, zoals Fonds1818 en IkBenGeweldig. Door bij meerdere fondsen geld aan te vragen kun je het budget vergroten. Hier komt wel wat meer werk bij kijken, maar dan heb je ook wat!

Stel ons een vraag over 'Hulp nodig bij het organiseren'

Bij het JIP helpen we je graag verder. Heb je een vraag? Laat het ons weten. Geen vraag is ons te gek. We hebben al heel wat jongeren geholpen. Ben jij de volgende? Je bent van harte welkom! Vul je gegevens in en stel ons je vraag. Je hoort snel van ons.

Maak kennis met JIP!

 • Downloads

  DE FLYER
  Jongeren in actie in het kort. Handig om te delen met vrienden!

  AANVRAAGFORMULIER
  Vul dit formulier zo goed mogelijk in, des te sneller wordt je aanvraag in behandeling genomen.

  EINDVERSLAG
  Uiterlijk 8 weken na je activiteit stuur je dit (korte) eindverslag in.

  STAPPENPLAN EVENEMENT
  Met dit stappenplan denk je aan alles wat er bij een evenement komt kijken.

Stel ons een vraag over 'Hulp nodig bij het organiseren?'

Bij het JIP helpen we je graag verder. Vul je gegevens in en stel je vraag. De info die jij ons stuurt gebruiken we alleen om jou advies en informatie te mailen. We geven jouw informatie niet door aan anderen. Je hoort snel van ons!