Citysteward Haaglanden

Citysteward Haaglanden biedt jongeren de kans om werkervaring op te doen met als doel, een baan (met baangarantie) en/of opleiding in de toezicht en hospitality.

Voor wie

Werkzoekende jongeren tot 30 jaar uit regio Haaglanden.

Duur

Het traject duurt drie maanden. Hierna kun je verder gaan met een vervolgopleiding of je wordt geholpen bij het vinden van een betaalde baan.

Scholing

Je doet werkervaring op als citysteward in het centrum van Den Haag en bij wedstrijden van ADO Den Haag. Tegelijkertijd volg je een training in veiligheid (VCA) en bedrijfshulpverlening (BHV) (met diploma) en heb je de mogelijkheid om een opleiding tot verkeersregelaar of heftruckchauffeur te volgen.

Financiering

Het WerkgeversServicepunt Den Haag financiert het traject en je behoudt je uitkering.

Aanmelding

Je kunt je aanmelden via jouw accountmanager of werkbegeleider. Heb je geen uitkering en sta je niet ingeschreven als werkzoekende? Neem dan contact op met Jack Vreeswijk.

Contact

Gemeente Den Haag
Jack Vreeswijk
06 – 54 26 81 26

jack.vreeswijk@denhaag.nl
www.wspdenhaag.nl

Stel ons een vraag over 'Citysteward Haaglanden'

Bij het JIP helpen we je graag verder. Vul je gegevens in en stel je vraag. De info die jij ons stuurt gebruiken we alleen om jou advies en informatie te mailen. We geven jouw informatie niet door aan anderen. Je hoort snel van ons!