D’ROEM

D’ROEM is een dagbestedingsproject en erkend leerwerkbedrijf in de vorm van een lunchroom. Zij begeleiden jongeren en  tienermoeders in de leeftijd van 16 tot ongeveer 27 jaar met als doel participatie en emancipatie in de vorm van een vervolg opleiding of betaalde baan.

Zij bieden jongeren de kans om persoonlijk te groeien en hen te laten ontdekken wat hun kwaliteiten zijn. D’ROEM biedt een uniek programma van werkzaamheden in de horeca afgewisseld met creativiteit om jongeren te kunnen laten werken aan hun zelfontplooiing. Daarnaast kunnen jonge moeders met een uitkering aanspraak maken op kinderopvang. 

Voor wie?

Jongeren zonder dagbesteding in de leeftijd van 16 t/m 27 jaar uit Den Haag. Het leerwerkbedrijf is gespecialiseerd in tienermoeders, maar elke jongeren is welkom. Je wordt tijdens het traject begeleid naar een vervolgopleiding of werk.

Duur

Jongeren kunnen minimaal 3, en maximaal 6 maanden deelnemen aan dit traject.

Scholing

Wekelijks worden er voor de jongeren workshops en trainingen gegeven. Je werkt mee aan cateringopdrachten en voert receptie taken uit. Je hebt een mogelijkheid om vakcertificaten tot Horeca Assistent (Niveau 1) te behalen.

Financiering

D’ROEM wordt gesubsidieerd door de gemeente Den Haag afdeling Onderwijsbeleid. (Vroegtijdig Schoolverlaten)

Aanmelding

Voor aanmelding via VSV neem contact op via 070-3535454 of via vsv@denhaag.nl
Voor meer informatie over het traject neem contact op met Roline Julen (06-43376459)

Contact

Joseph Ledelstraat 52 (Ingang AOC Hobbit)
2518 KM  Den Haag
070 737 08 65
info@d-roem.nl
​​​​​​​www.d-roem.nl

Stel ons een vraag over 'D’ROEM'

Bij het JIP helpen we je graag verder. Vul je gegevens in en stel je vraag. De info die jij ons stuurt gebruiken we alleen om jou advies en informatie te mailen. We geven jouw informatie niet door aan anderen. Je hoort snel van ons!