Hofstad Security

Hofstad Security is een bekende naam in de Regio Haaglanden op het gebied van beveiliging in brede zin. Erkend door Justitie onder ND 3239 leveren wij advies en ervaren beveiligers voor zowel evenementen als objecten en retail. Hofstad security is een door het SBB erkend opleidingsinstituut voor beveiligingsopleidingen.

Je kunt bij ons de opleiding tot Beveiliger MBO niveau 2 volgen, stage lopen en voltooien. De opleiding is geheel afgestemd op de exameneisen en het het examenprogramma van diverse overkoepelende opleidingsinstellingen en voldoet aan de richtlijnen van het Mbo-kwalificatie dossier Particuliere Beveiliging welke wordt getoetst door het SVPB.

Wij bieden jouw de mogelijkheid om binnen 6 maanden een volwaardig Mbo-2 diploma te behalen met een eventuele uitstroom naar betaald werk. Dit diploma is officieel erkend.

Je krijgt 1 tot 3 maal per week les van een ervaren leermeester en je zal in uniform stage lopen. Dit kan uiteraard alleen als jij van “onbesproken” gedrag bent. Dit wordt getoetst door de afdeling Bijzondere Wetten van Politie Eenheid Den Haag.

Voor wie:

Iedereen vanaf 17 jaar die geen Justitieel verleden heeft. Er is geen maximale leeftijd.

Duur:

6 – 8 maanden met een maximale duur van 1 jaar.

Scholing:

Je leert voor Beveiliger op MBO 2 niveau.

Financiering:

Als particulier beveiligingsbedrijf krijgen wij geen subsidies vanuit de overheid voor het aanbieden van deze opleiding. Je zal zelf de kosten moeten dragen.

Aanmelding:

Stuur ons een mailtje naar  opleidingen@hofstadsecurity.nl, met daarin jouw CV en Motivatie en je zal uitgenodigd worden voor een klikgesprek.

Contact:

Locatie opleidingen:
Kerketuinenweg 21
2544 ER Den Haag
070 213 6763

Werving en Selectie:
opleidingen@hofstadsecurity.nl
www.hofstadsecurity.nl

Stel ons een vraag over 'Hofstad Security'

Bij het JIP helpen we je graag verder. Vul je gegevens in en stel je vraag. De info die jij ons stuurt gebruiken we alleen om jou advies en informatie te mailen. We geven jouw informatie niet door aan anderen. Je hoort snel van ons!