MOBIwerk

Hou jij van afwisseling, wil jij eigen baas zijn en goed verdienen? MOBIwerk is op zoek naar jongeren die opgeleid willen worden als Bus- of Touringcarchauffeur en zij werven in opdracht van HTM aankomende Railbestuurders.

Bus- of Touringcarchauffeur

Voor wie

Werkzoekende jongeren 21 – 25 jaar uit Den Haag/regio Haaglanden met een afgeronde MBO 2 opleiding en een rijbewijs b.

Duur

Het inwerktraject duurt gemiddeld 3 maanden waarin het theorie- en praktijkexamen wordt behaald.

Opleiding

Tijdens jouw intensieve opleiding leer jij alle aspecten van het vak van Bus- of Touringcarchauffeur, zodat je naast een goede chauffeur ook een goede gastheer wordt.

Financiering

Jouw opleiding wordt deels vergoed door MOBIwerk.

Aankomende railbestuurders HTM

Voor wie

Werkzoekende jongeren 21 – 25 jaar uit Den Haag/regio Haaglanden met een afgeronde MBO 3 opleiding en een rijbewijs b.

Duur

Jouw selectietraject bestaat uit meerdere gesprekken, reactie- en concentratietesten, een assessment, een rij-test op een tram en een medische keuring. De opleiding zelf duurt maximaal 2 maanden en de proeftijd 2 jaar waarna je direct een vast dienstverband krijgt bij HTM.

Opleiding

Tijdens jouw pittige en betaalde opleiding voor Railbestuurder leer jij alle aspecten van het vak van Tram- of RandstadRailbestuurder, zoals het bedienen van een railvoertuig, de verschillende soorten wissels en seinen en het oplossen van storingen.

Financiering

Jouw opleiding wordt in zijn geheel vergoed door HTM.

Aanmelding voor deze trajecten

Bekijk het functieprofiel op www.mobiwerk.nl en als je volledig voldoet aan het functieprofiel kan je je direct aanmelden met jouw uitgebreide motivatie en CV.

Contact

MOBIwerk
Westvlietweg 110
2495 AD Den Haag
070-8200567
www.mobiwerk.nl
info@mobiwerk.nl
Afbeeldingsresultaat voor mobiwerk

Stel ons een vraag over 'MOBIwerk'

Bij het JIP helpen we je graag verder. Vul je gegevens in en stel je vraag. De info die jij ons stuurt gebruiken we alleen om jou advies en informatie te mailen. We geven jouw informatie niet door aan anderen. Je hoort snel van ons!