Restaurant H’eerlijk

Leerwerk restaurant H’eerlijk is initiatief van het VÓÓR Welzijn en het MBOrijnland voor voortijdig schoolverlaters. Jongeren komen hier met het doel om een Horeca-assistent diploma te halen. Je wordt opgeleid tot assistent van de kok of gastheer/gastvrouw door middel van praktijkgericht onderwijs. In de keuken leren je snijtechnieken en kooktechnieken. Ook leer je van de producten de smaken te proeven en herkennen, en hoe je ermee om moet gaan. In de bediening leren wij je hoe met de gasten van het restaurant omgaan te gaan, bestek goed neer te leggen, welke glazen te gebruiken. Kortom alles wat je moet leren om goed voorbereid in de horeca aan de slag te kunnen!

Voor wie?

Jongeren in de leeftijd van 16 t/m 27 jaar uit Den Haag

Duur

Jongeren kunnen voor 12 maanden deelnemen aan dit opleidingstraject.

Scholing

Restaurant H’eerlijk werkt samen met het MBOrijnland die op locatie de onderwijsondersteuning biedt. Opleidingsniveau MBO Horeca assistent niveau 1.

Financiering

Restaurant H’eerlijk wordt gesubsidieerd door de gemeente Den Haag.

  • Vroegtijdig Schoolverlaten (VSV) 20 opleidingsplaatsen

Aanmelding

Voor meer informatie over het traject neem contact op Boudewijn Jorna: 06-39431120.

Voor aanmelding via VSV neem contact op via 070-3535454 of via vsv@denhaag.nl

Contact

Harriët Freezerhof 201
2492 JC Den Haag
06-39431120
restaurantheerlijk@voorwelzijn.nl
www.heerlijk.net
H'eerlijk

Stel ons een vraag over 'Restaurant H’eerlijk'

Bij het JIP helpen we je graag verder. Vul je gegevens in en stel je vraag. De info die jij ons stuurt gebruiken we alleen om jou advies en informatie te mailen. We geven jouw informatie niet door aan anderen. Je hoort snel van ons!