Sparkle in Style

Droom jij ervan om een top Styliste, Visagiste, Kapper(ster) of Nagelstyliste te worden?

Dan ben je bij Sparkle in Style aan het juiste adres! Naast het leren van een vak kan je bij ons leerbedrijf ook de sociale en werknemersvaardigheden ontwikkelen. Ook wordt gelet op persoonlijke ontwikkeling tijdens dezes cursus.

Je gaat met SiS (als je hier aan toe bent) mee op stage naar bijvoorbeeld; diverse fashion evenementen, waar wij achter de schermen assisteren. Zo kan je het vak uitoefenen en blijft het niet alleen bij de cursus. Je ontdekt ook gelijk hoe het eraan toe gaat in de maatschappij/arbeidsmarkt.

Ben je creatief, geduldig en heb je altijd al iets willen doen met make-up, haar of nagels? Dan is een cursus in de Uiterlijke Verzorging echt iets voor jou!

Voor wie

Sparkle in Style zet zich vanaf 2017 in voor jongeren tussen de 17 en 27 jaar. Het doel is om deze jongeren (terug) naar school, werk of stage te helpen.

Vanaf 2018 kunnen bij Sparkle in Style leerbedrijf ook mensen terecht boven de 30 jaar.

Duur

3 maanden

Scholing

Je wordt opgeleid tot Styliste, Visagiste, Kapper(ster) of Nagelstyliste. Aan het einde van de cursus krijg je een erkend certificaat.

Financiering

Het traject wordt gefinancieerd door de gemeente en diverse fondsen

Aanmelding

Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@sparkleinstyle.nl of te bellen naar 06 15371014

Contact

Westhovenplein 46
2532 BB  Den Haag
06 15371014
info@sparkleinstyle.nl
www.sparkleinstyle.nl

Stel ons een vraag over 'Sparkle in Style'

Bij het JIP helpen we je graag verder. Vul je gegevens in en stel je vraag. De info die jij ons stuurt gebruiken we alleen om jou advies en informatie te mailen. We geven jouw informatie niet door aan anderen. Je hoort snel van ons!