Stichting de Harde Leerschool

De Harde Leerschool stoomt deelnemers klaar voor werk of een opleiding door het gedrag van de deelnemers te beïnvloeden met een intensief Rugby programma, gezonde leefstijl en vele specifieke workshops. Ook leren deelnemers zich goed te presenteren en voor te bereiden op belangrijke gesprekken.

Voor wie

De Harde Leerschool is bedoeld voor kansarme jongvolwassenen (17-27 jaar) met veel afstand van de arbeidsmarkt. Jonge mannen die de kans aangrijpen om voortaan anders om te gaan met gezag, langdurige werkloosheid of criminaliteit. Je hebt GEEN ERVARING nodig met rugby om mee te doen!

Duur

Jongeren moeten fysiek en mentaal in staat zijn om ongeveer 2 maanden, 3 dagen per week (18 uur) aan de slag te gaan.

Scholing

De Harde Leerschool stoomt deelnemers klaar voor werk of een opleiding via de sport rugby. Naast rugby krijgen de deelnemers dagelijks diverse modules omtrent workskills, wereldoriëntatie, weerbaarheid, sociale vaardigheden aangevuld met mentale coaching. 

Financiering

De leerwerktrajecten worden deels gefinancierd door het WerkgeversServicepunt Den Haag.

Aanmelding

Je kunt je aanmelden bij projectleider Ed Oskam. Bel 06 19919377 of mail naar info@dehardeleerschool.nl

Contact

Ed Oskam
Sint Nicolaasstraat 32hs
Amsterdam 1012 NK
06 19919377
info@dehardeleerschool.nl

Stel ons een vraag over 'Stichting de Harde Leerschool'

Bij het JIP helpen we je graag verder. Vul je gegevens in en stel je vraag. De info die jij ons stuurt gebruiken we alleen om jou advies en informatie te mailen. We geven jouw informatie niet door aan anderen. Je hoort snel van ons!