Stichting Haagbouw

Haagbouw is het opleidingsbedrijf in de regio Den Haag voor de opleidingen Timmerkracht, Metselaar en Tegelzetter. Hier kan je als jongere werkend en lerend een opleiding in de bouw volgen (BBL). Haagbouw is opgericht door de bouwbedrijven in de regio.

Voor wie?

Iedereen die een vak in de bouw wil leren.

Duur

Na een periode op de werkplaats ga je MET arbeidsovereenkomst en dus salaris vier dagen bij een bedrijf werken en een dag naar school. Ben je ouder dan 21 dan ga je ‘savonds naar school. De duur van de opleiding is bepalend voor de arbeidsovereenkomst en is tussen de twee en zes jaar.

Scholing

Het voortraject zorgt voor instroom in een MBO niveau 2 opleiding. Hierna kan je niveau 3 en niveau 4 doen. Alle opleidingen duren ongeveer 2 jaar.

Financiering

Werkzoekenden krijgen een budget mee via het WerkgeversServicepunt Den Haag. De branche betaald het overgrote deel.

Aanmelding

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Peter van Gent, 0629012572, via de site of per mail info@haagbouw.nl

Contact

Opleidingsbedrijf Haagbouw
Ijzerwerf 17
2544 EP Den Haag
info@haagbouw.nl
www.haagbouw.nl

Stel ons een vraag over 'Stichting Haagbouw'

Bij het JIP helpen we je graag verder. Vul je gegevens in en stel je vraag. De info die jij ons stuurt gebruiken we alleen om jou advies en informatie te mailen. We geven jouw informatie niet door aan anderen. Je hoort snel van ons!