Stichting Trix

Stichting Trix is een leerproject in de haven van Scheveningen. Jongeren die moeilijk aan het werk komen, kunnen hier onder deskundige begeleiding werken aan een nieuwe toekomst. Jongeren die bij de Trix verblijven hebben de mogelijkheid om hun lasdiploma’s te halen en hun VCA veiligheidsdiploma.

Voor wie?

Jongeren in de leeftijd van 18 t/m 27 jaar uit Den Haag

Duur

Jongeren doen gemiddeld ruim een half jaar met een uitloop van een jaar over het behalen van hun lasdiploma’s. Het hele jaar kunnen jongeren instromen.

Scholing

Het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL) neemt de examens bij de Trix af. De VCA lessen worden gegeven door stagiaires van de Haagse Hogeschool en leermeesters van de Trix. De diploma’s voor het lassen MIC/MAC en elektrode niveau 1+2.

Financiering

Het traject wordt gefinancierd door gemeente Den Haag.

Aanmelding

Voor meer informatie over het traject neem je contact op met Bram Stoop via stichtingtrix@live.nl  of via de telefoon 070-3588491 (bij geen gehoor 06-17437565)

Contact

Mercuriusweg 1A
2516 AW Den Haag
stichtingtrix@live.nl
www.stichtingtrix.nl
logo

Stel ons een vraag over 'Stichting Trix'

Bij het JIP helpen we je graag verder. Vul je gegevens in en stel je vraag. De info die jij ons stuurt gebruiken we alleen om jou advies en informatie te mailen. We geven jouw informatie niet door aan anderen. Je hoort snel van ons!