The Colour Kitchen

The Colour Kitchen (TCK) is een professioneel en commercieel hospitality concept met een groot maatschappelijk hart. TCK wilt samen met haar gasten en hun partners het verschil maken door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een nieuwe kans te bieden. Dat doen zij binnen horecabedrijven, op bedrijfscatering locaties en tijdens partycatering activiteiten.

Voor wie

Voor o.a. leerlingen praktijkonderwijs, mbo, werkervaringsplek kandidaten vanaf 16 jaar.

Duur

Het opleidings- en begeleidingsprogramma duurt 12 maanden. Daarna wordt gedurende minimaal 6 maanden nazorg geven om te ondersteunen bij het vasthouden van werk. Het programma is erop gericht de leerlingen een vak te leren, zowel in de theorie als in de praktijk, om ze werknemers- en sociale vaardigheden bij te brengen en om zichzelf persoonlijk te ontwikkelen. Allemaal met als doel om de leerlingen duurzaam uit te plaatsen naar een reguliere werkplek.

Scholing

TCK biedt drie verschillende landelijke erkende MBO niveau 1 en 2 horeca-opleidingen; horeca-assistent, gastvrouw/gastheer en basiskok. Tijdens de intake periode wordt onderzocht en besproken welk niveau en welke opleidingsrichting het beste aansluit bij de kandidaat.

Financiering

Financiering verloopt via gemeente en UWV.

Aanmelding

Er zijn twee instroommomenten per jaar; in maart en september. Je kunt je aanmelden voor een intakegesprek op de website van The Colour Kitchen.

Contact

Hoofdkantoor: Utrecht
030- 711 88 26​​​​​​​
info@thecolourkitchen.com
www.thecolourkitchen.com
The Colour Kitchen​​​​​​​

Stel ons een vraag over 'The Colour Kitchen'

Bij het JIP helpen we je graag verder. Vul je gegevens in en stel je vraag. De info die jij ons stuurt gebruiken we alleen om jou advies en informatie te mailen. We geven jouw informatie niet door aan anderen. Je hoort snel van ons!