Think Bick

Think Bick wil inclusie en diversiteit op de werkvloer en tegelijkertijd het personeelstekort aanpakken. 

Think Bick is altijd op zoek naar nieuwe, enthousiaste mensen die echt iets van hun leven willen maken. Niet alleen werken aan jezelf en je toekomst, maar tegelijkertijd ook jouw stad opknappen.
Door middel van leerwerktrajecten bieden wij jongeren die zich in het reguliere onderwijstraject met zelfstandige stages niet staande houden vanwege hun leercapaciteiten, sociale problemen of andere bijzonderheden de kans op een prachtige toekomst als vakkracht.

Voor wie

Door middel van leerwerktrajecten bieden wij mensen die zich in het reguliere onderwijstraject met zelfstandige stages niet staande houden vanwege hun leercapaciteiten, sociale problemen of andere bijzonderheden de kans op een prachtige toekomst als vakkracht in de zorg en de bouw. Jongeren, 50+ers, Wajongeren, LVB’ers: iedereen is welkom.

Duur

het traject duurt zolang de opdrachtgever blij met je is, en zo lang je zelf wilt. Of zolang je opleiding duurt. Eigenlijk ga je in dit traject "een leven lang leren".

Scholing

In het werk, in een BBL, een BOL, of door middel van losse cursusen. Zo krijg je extra scholing bijvoorbeeld voor VCA, hoogwerker, BHV, EHBO en triage voor de zorg.

Financiering

Bij Think Bick gaat iedereen betaald aan de slag.

Aanmelding

Om je aan te melden kan je een mailtje sturen naar Danielle@thinkbick.nl of appen naar 0614128693

Contact


Danielle Berger-Bick
0614128693
Danielle@thinkbick.nl

“De Stadhouder”
Stadhouderslaan 9, Kamer 26
2517 HV Den Haag
www.thinkbick.nl

Stel ons een vraag over 'Think Bick'

Bij het JIP helpen we je graag verder. Vul je gegevens in en stel je vraag. De info die jij ons stuurt gebruiken we alleen om jou advies en informatie te mailen. We geven jouw informatie niet door aan anderen. Je hoort snel van ons!