WijkLeerbedrijf Centrum

WijkLeerbedrijf  Den Haag-Centrum heeft leerwerktrajecten richting zorg of horeca met stageplaatsen voor leerlingen op MBO niveau 1.

Voor wie?

(Jong)volwassenen vanaf 18 jaar uit Den Haag met een bijstandsuitkering.

Duur

Gemiddeld een jaar.

Scholing

Het leer-werktraject in het Centrum leidt op voor MBO-niveau 1, Zorghulp of Horeca-assistent. Het traject is een stage in het bieden van informele hulp en ondersteuning, zoals bijvoorbeeld meehelpen met huishoudelijk werk, samen met een cliënt wandelen, helpen met boodschappen doen, samen koken, een praatje maken etc. Vanuit het WijkLeerbedrijf wordt je intensief begeleid en doe je veel praktijkervaring op, ook bij werkgevers in de buurt. Daarnaast is het doel mensen die het traject doorlopen actief naar werk te bemiddelen.

Financiering

De leerwerktrajecten worden gefinancierd door het WerkgeversServicepunt Den Haag.

Aanmelding

Heb je interesse in een leerwerktraject? Neem dan contact op met Sjani Kalishoek of Zinah Bussher via e-mail: denhaagcentrum@wijkleerbedrijf.nl of telefoon: 06-41174586.

Contact

WijkLeerbedrijf Den Haag Centrum
Sjani Kalishoek of Zinah Bussher
Esperantoplein 12
2518 LE Den Haag
06-41174586
denhaagcentrum@wijkleerbedrijf.nl
www.calibrisadvies.nl/projects/wijkleerbedrijf-den-haag-centrum/

Stel ons een vraag over 'WijkLeerbedrijf Centrum'

Bij het JIP helpen we je graag verder. Vul je gegevens in en stel je vraag. De info die jij ons stuurt gebruiken we alleen om jou advies en informatie te mailen. We geven jouw informatie niet door aan anderen. Je hoort snel van ons!