Coaches voor leerlingen

Doel

Het voorkomen van vroegtijdig schoolverlaten uit het Voortgezet Onderwijs. Het gedrag en de leerprestaties van de leerling verbeteren. Het stimuleren van persoonlijke groei en zelfvertrouwen.

Doelgroep

Coaches voor Leerlingen is er voor leerlingen in het voortgezet onderwijs uit het eerste tot en met het derde leerjaar, die kampen met een laag zelfbeeld en waarbij voorbeeldfiguren in de directe omgeving ontbreken. Daarnaast hebben deze leerlingen beperkt de middelen om buiten school aan talentontwikkeling te doen.

Gericht op

School

Duur van het project

De coach heeft een voor de duur van een jaar wekelijks contact met de leerling.

Aanmelden

Leerlingen kunnen worden aangemeld via de school (zorgcoördinator, schoolmaatschappelijk werk, docent-coach) van die leerling. Indien u een leerling wilt aanmelden, kunt u contact opnemen met Joyce Bikker (070 3560 154) of het contactformulier bij ‘Coaches voor leerlingen’ invullen.

Doorlooptijden – wachtlijst

De gemiddelde doorlooptijd voor matchen leerling aan maatje bedraagt 1 maand. Er is geen wachtlijst.

Contact

Trompstraat 5
2518 BL Den Haag
070 3560 154 (Centrum)

Stel ons een vraag over 'Coaches voor leerlingen'

Bij het JIP helpen we je graag verder. Vul je gegevens in en stel je vraag. De info die jij ons stuurt gebruiken we alleen om jou advies en informatie te mailen. We geven jouw informatie niet door aan anderen. Je hoort snel van ons!