Follow your dreams

Ben jij tussen de 16 en 27 jaar en wil jij een uitdaging aangaan waarin je meer over jezelf te weten komt? Bij Follow your dreams kan dat!

Afbeeldingsresultaat voor follow your dreams den haag

Bij Follow Your Dreams (FYD) werk je aan jouw eigen toekomst door je in te zetten voor andere, maar natuurlijk ook voor jezelf. Je gaat jezelf ontwikkelen, werken aan je cv en jouw dromen volgen in 6 maanden tijd. Daarnaast kan je meewerken aan toffe projecten bij bijvoorbeeld de politie, zorgorganisaties, de gemeente Den Haag en ADO Den Haag.

Ontdek welk project er bij jouw past en join the team!

Follow your dreams

Maatschappelijke Diensttijd 

FYD is een onderdeel van de Maatschappelijke Diensttijd (MDT) in Den Haag. MDT is een ontdekkingsreis voor jongeren. Een kans om je talenten te ontdekken, van betekenis te zijn, nieuwe mensen te ontmoeten en keuzes te maken voor de toekomst. Door deel te nemen aan de MDT leer je iets nieuws en doe je daarbij tegelijkertijd iets voor een ander. Zo kun je ontdekken welke studie of wat voor werk jij leuk vindt om te doen. Daarnaast staat er ook een kleine beloning tegenover! Win-win dus! 

 

 

Stel ons een vraag over 'Follow your dreams'

Bij het JIP helpen we je graag verder. Vul je gegevens in en stel je vraag. De info die jij ons stuurt gebruiken we alleen om jou advies en informatie te mailen. We geven jouw informatie niet door aan anderen. Je hoort snel van ons!