Leerbedrijven in Den Haag

Woon je in Den Haag, heb je nog geen opleiding afgemaakt of kun je maar geen geschikte baan vinden? Er zijn veel leer-werkbedrijven waar je een vak kunt leren en daar een diploma voor kunt halen of certificaten.

Meestal ga je zes maanden lang werken bij een bedrijf dat bij jou past. Het Service Punt Arbeid (SPA) van de gemeente Den Haag kan jou hierbij helpen. Leerwerktrajecten zijn niet gratis, maar de gemeente kan dit voor jou betalen als je aan bepaalde voorwaarden voldoet.

Jongeren tot 27 jaar met een mbo-2- of mbo-3-niveau of van het praktijk- of voortgezet speciaal onderwijs, kunnen hier gebruik van maken. Ook BBL-ers van het mbo die nog geen leerbaan hebben gevonden, kunnen aan de slag bij een leerbedrijf. Het leerbedrijf krijgt een vergoeding en jij krijgt een stagevergoeding. Een bedrijf vraagt hiervoor een leerwerkcheque aan bij de gemeente Den Haag.

Bekijk ons overzicht van leer-werkbedrijven in de stad op onze site.

Stel ons een vraag over 'Leerbedrijven (in Den Haag)'

Bij het JIP helpen we je graag verder. Heb je een vraag? Laat het ons weten. Geen vraag is ons te gek. We hebben al heel wat jongeren geholpen. Ben jij de volgende? Je bent van harte welkom! Vul je gegevens in en stel ons je vraag. Je hoort snel van ons.

Maak kennis met JIP!

Stel ons een vraag over 'Leerbedrijven in Den Haag'

Bij het JIP helpen we je graag verder. Vul je gegevens in en stel je vraag. De info die jij ons stuurt gebruiken we alleen om jou advies en informatie te mailen. We geven jouw informatie niet door aan anderen. Je hoort snel van ons!