Gediscrimineerd?

Voel jij je wel eens gediscrimineerd? In Nederland mag iedereen zijn mening geven. Wat niet mag is iemand beoordelen op uiterlijk, ras of religie. Doet iemand dat toch? Dan kun je stappen ondernemen. Voor het melden van disciminatie kun je in Delft en Zoetermeer te recht bij Stichting Inclusie en Discriminatiebestrijding. Woon je in Den Haag, dan kun je naar Den Haag Meldt

Ben je nog niet zover dat je een melding wilt maken, maar wil je eerst eens rustig bekijken wat jouw mogelijkheden zijn? Ga dan naar ons Juridisch spreekuur in jouw stad. Je leest hier meer over juridische hulp bij jou in de buurt.

Stel ons een vraag over 'Gediscrimineerd?'

Bij het JIP helpen we je graag verder. Heb je een vraag? Laat het ons weten. Geen vraag is ons te gek. We hebben al heel wat jongeren geholpen. Ben jij de volgende? Je bent van harte welkom! Vul je gegevens in en stel ons je vraag. Je hoort snel van ons.

 

Maak kennis met JIP!

 • Organisaties

  Stichting Inclusie en Discriminatiebestrijding
  Signaleert, voorkomt en bestrijdt discriminatie en ongelijke bahandeling.
  Koninginnegracht 12b, Den Haag | 070-3028686

  Den Haag Meldt
  Hier kun je je discriminatieklachten melden.
  St. Jacobstraat 125, Den Haag | 070-3538000

  Jeugdombudsman
  Tussen het kastje en de muur staat de jeugdombudsman. Ben jij ontevreden over de klachtafhandeling van ‘de overheid’, meld het dan bij de Jeugdombudsman
  St. Jacobstraat 125, 2512 AN Den Haag | 070-752 82 00

  Kinder- en Jongerenrechtswinkel
  Gratis rechtshulp voor jongeren tot en met 24 jaar uit Den Haag en Zoetermeer. Wil je weten wat jouw rechten zijn? Wil je hulp bij het schrijven van een bezwaar? De KJRW helpt je er mee.
  06-55551444

  Wetswinkel Delfland
  De Wetswinkel Delfland geeft gratis advies bij juridische vragen. Bijvoorbeeld over jouw rechten als je ouders gaan scheiden, maar ook als je een huurcontract wilt laten controleren of als je hulp wilt met een bezwaarschrift schrijven.
  Van Bleyswijckstraat 91, 2613 RR Delft

   

 • Websites

  Vraag het de politie
  Geeft antwoord op de meest voorkomende situaties waarbij jongeren in contact komen met de politie.

  Kindertelefoon
  De Kindertelefoon kun je bellen om met iemand te praten. Je kunt ook chatten met de Kindertelefoon.

Stel ons een vraag over 'Gediscrimineerd?'

Bij het JIP helpen we je graag verder. Vul je gegevens in en stel je vraag. De info die jij ons stuurt gebruiken we alleen om jou advies en informatie te mailen. We geven jouw informatie niet door aan anderen. Je hoort snel van ons!