Hebben jullie misschien nu al wat tips? / Got any tips to spare?

Zeker weten! Wij hebben besloten om een aantal essentiële tips te verwerken in wat handige infographics, zodat jij die op je gemakje door kan lezen! Je mag ze ook delen met mensen in je omgeving die deze handige tips ook kunnen gebruiken.

1. Hoe tref je een betalingsregeling?
Tips voor het treffen van een betalingsregeling
Een regeling treffen kan spannend zijn. Waar moet je op letten en hoe zorg je dat je serieus genomen wordt? Deze infographic legt het stapsgewijs uit.

2. Wat moet ik regelen als ik 18 word?
Regel je shit! (Den Haag)
Achttien worden is te gek! Je bent volwassen! Je bent vanaf dan ook verantwoordelijk voor jezelf en je financiën. Om je te helpen hebben wij deze checklist voor je opgesteld met belangrijke zaken die je nu zelf moet regelen.

3. Wat te doen als ik een schuld heb?

Wat te doen bij schulden
Als je schulden hebt, ben je misschien het overzicht al kwijt. Met deze tips maak je de eerste stappen om je geldzaken weer op orde te krijgen.

Bekijk ook de volgende pagina’s op onze website voor wat handige tips!

Stel ons een vraag

Bij het JIP helpen we je graag verder. Heb je een vraag? Laat het ons weten. Geen vraag is ons te gek. We hebben al heel wat jongeren geholpen. Ben jij de volgende? Je bent van harte welkom! Vul je gegevens in en stel ons je vraag. Je hoort snel van ons.

Stel ons een vraag over 'Hebben jullie misschien nu al wat tips? / Got any tips to spare?'

Bij het JIP helpen we je graag verder. Vul je gegevens in en stel je vraag. De info die jij ons stuurt gebruiken we alleen om jou advies en informatie te mailen. We geven jouw informatie niet door aan anderen. Je hoort snel van ons!