Hoe maak ik een afspraak en waar vind ik jullie?

Een afspraak is niet verplicht! Maar wel fijn, natuurlijk. Zo weten we precies wat wij voor je kunnen doen in de beschikbare tijd.

Op de Haagse Hogeschool zijn wij doorgaans beschikbaar op maandagmiddag. Mocht je in het gebouw zijn en je hebt behoefte aan een afspraak kun je zonder verwijzing binnenlopen. Als blijkt dat er al een afspraak gepland staat, zullen wij met jou een nieuwe afspraak maken óf je doorverwijzen naar onze locatie aan de Amsterdamse Veerkade 17A.

Mogelijk ben je in gesprek geweest met jouw decaan en ben je doorverwezen. Vergeet dan vooral niet het formulier mee te nemen dat jouw decaan ingevuld heeft voor je. Dit geeft ons toestemming om de informatie op een vertrouwelijke manier te delen met jouw decaan.

Als je een afspraak wilt inplannen, dan kan dit via de online afsprakenmodule. Hiermee kun je een keuze maken voor een moment op de maandagmiddag dat jou het beste uitkomt. Hierbij heb je ook de keuze voor een afspraak online via TEAMS/Zoom, óf een fysieke afspraak (met inachtneming van de RIVM-maatregelen rondom corona).

Stel ons een vraag

Bij het JIP helpen we je graag verder. Heb je een vraag? Laat het ons weten. Geen vraag is ons te gek. We hebben al heel wat jongeren geholpen. Ben jij de volgende? Je bent van harte welkom! Vul je gegevens in en stel ons je vraag. Je hoort snel van ons.

Stel ons een vraag over 'Hoe maak ik een afspraak en waar vind ik jullie?'

Bij het JIP helpen we je graag verder. Vul je gegevens in en stel je vraag. De info die jij ons stuurt gebruiken we alleen om jou advies en informatie te mailen. We geven jouw informatie niet door aan anderen. Je hoort snel van ons!