Is een gesprek met het JIP vertrouwelijk?

Er zijn een paar dingen die het JIP garandeert tijdens een gesprek: het kost je niets én het is vertrouwelijk. Dat betekent dat alles dat jij aan ons vertelt, tussen ons blijft. Ben je doorverwezen door je decaan? Dan heb je als het goed is een formulier ondertekend waarbij je toestemming geeft om dit met jouw decaan te delen. Dit is belangrijk, zodat het voor iedereen helder is wat er besproken en ondernomen is.

Soms kan het voorkomen dat wij gegevens van je nodig hebben om je goed te kunnen helpen. Denk aan een BSN-nummer, een DigiD of andere gegevens. Hierbij hanteert het JIP de AVG-richtlijnen en gaan wij secuur om met jouw informatie.

Stel ons een vraag

Bij het JIP helpen we je graag verder. Heb je een vraag? Laat het ons weten. Geen vraag is ons te gek. We hebben al heel wat jongeren geholpen. Ben jij de volgende? Je bent van harte welkom! Vul je gegevens in en stel ons je vraag. Je hoort snel van ons.

Stel ons een vraag over 'Is een gesprek met het JIP vertrouwelijk?'

Bij het JIP helpen we je graag verder. Vul je gegevens in en stel je vraag. De info die jij ons stuurt gebruiken we alleen om jou advies en informatie te mailen. We geven jouw informatie niet door aan anderen. Je hoort snel van ons!