BOKS! Jouw weg naar je toekomst.

Het Jeugd Interventie Team (JIT) en de Haagse Directe hebben de handen ineen geslagen.

Samen hebben zij voor de Haagse jongeren een conditietraining gecombineerd met een sociale  vaardigheidstraining genaamd BOKS! Naast het sporten en het ontdekken van eigen talenten, word je bij BOKS! gecoacht met als doel om vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om lekker in je vel te zitten en je doelen te behalen.

De training is bedoeld voor:

  • jongeren tussen de 16 en 27 jaar uit Den Haag;
  • zonder structurele dagbesteding;
  • die de Nederlandse taal beheersen;
  • die in een groep kunnen functioneren;
  • die een zorgverzekering hebben;
  • die houden van sport en uitdagingen;

De training is twee keer per week op dinsdag en vrijdagmiddag bij de Haagse Directe aan de Newtonstraat 8 in Den Haag. De duur van de training is drie maanden.

Trainers

De conditietraining wordt verzorgd door opgeleide trainers van de Haagse Directe. De cognitieve vaardigheden en gedragstraining wordt verzorgd door ervaren trainers van het JIT.

Start

Je kunt elk moment instromen en invoegen bij de bestaande groep, dus meld je aan! Heb je al een hulpverlener? Bekijk dan samen de website van het JIT en download daar het aanmeldformulier. Heb je (nog) geen hulpverlener, maar wil je wel aan de slag bij BOKS? Kijk dan hier voor het JIT kantoor bij jou in de buurt.

Wij hebben er zin in!

Team BOKS

Stel ons een vraag over 'BOKS! Jouw weg naar je toekomst.'

Bij het JIP helpen we je graag verder. Vul je gegevens in en stel je vraag. De info die jij ons stuurt gebruiken we alleen om jou advies en informatie te mailen. We geven jouw informatie niet door aan anderen. Je hoort snel van ons!