We Can Young Delft

WE CAN Young Delft is een campagne met een duidelijk doel: dat jongeren respectvol met elkaar omgaan en zich bewust zijn van grenzen als het gaat om seks, relaties en werk.

Waarom is dat nodig?

Omdat jongens en meiden wel gelijkwaardig zijn, maar niet hetzelfde. WE CAN Young Delft gaat ook over stereotype beelden die van mannen en vrouwen en jongens en meisjes bestaan. De campagne wil jongeren stimuleren om over deze beelden na te denken en ze niet voor lief te nemen. Jongeren kunnen actief binnen de campagne aan de slag door changemaker te worden en zelf acties te organiseren om de WE CAN Young Delft campagne en de thema’s van de campagne bespreekbaar te maken met andere jongeren. Wil je samenwerken of meer weten over de campagne bekijk dan onze website.

Stel ons een vraag over 'We Can Young Delft'

Bij het JIP helpen we je graag verder. Heb je een vraag? Laat het ons weten. Geen vraag is ons te gek. We hebben al heel wat jongeren geholpen. Ben jij de volgende? Je bent van harte welkom! Vul je gegevens in en stel ons je vraag. Je hoort snel van ons.

 

Stel ons een vraag over 'We Can Young Delft'

Bij het JIP helpen we je graag verder. Vul je gegevens in en stel je vraag. De info die jij ons stuurt gebruiken we alleen om jou advies en informatie te mailen. We geven jouw informatie niet door aan anderen. Je hoort snel van ons!