WeHague

WeHague.nl is jouw uitagenda met de tofste feestjes, festivals, sportevents, culturele tips en meer. Altijd actueel en speciaal voor jou samengesteld. Je vindt er ook relevante nieuwtjes en vlogs vanuit de stad, jongereninfo en het (uitgaans)leven in Den Haag.

Vloggen/ Bloggen

WeHague team bestaat uit jonge mensen die het tof vinden om jou de stad door hun ogen te laten zien. Wil jij ons team versterken en voor WeHague vloggen, bloggen, fotograferen, designen dan ben je van harte welkom. Je kunt als WeHague reporter aan de slag en de leukste events bezoeken en daar verslag van doen voor WeHague.nl en via onze socials. Jij bepaalt hoeveel tijd je eraan besteed en wij bieden je een fijn platform om je mediatalenten te ontplooien, leukste events in Den Haag gratis te bezoeken en te delen met anderen. Lijkt het je wat, mail ons via info@jiphaaglanden.nl.

Socials

We staan graag met je in verbinding, naast WeHague.nl zien wij je graag ook op de socials, je kunt ons vinden:
Instagram: WeHague.nl
Facebook: /WeHague

WeHague wordt mede mogelijk gemaakt door: JIP Den Haag, Gemeente Den Haag en DenHaag.com

Stel ons een vraag over 'WeHague'

Bij het JIP helpen we je graag verder. Heb je een vraag? Laat het ons weten. Geen vraag is ons te gek. We hebben al heel wat jongeren geholpen. Ben jij de volgende? Je bent van harte welkom! Vul je gegevens in en stel ons je vraag. Je hoort snel van ons.

 

Stel ons een vraag over 'WeHague'

Bij het JIP helpen we je graag verder. Vul je gegevens in en stel je vraag. De info die jij ons stuurt gebruiken we alleen om jou advies en informatie te mailen. We geven jouw informatie niet door aan anderen. Je hoort snel van ons!