vlag
vlag

Informatie en advies voor jou!

ZOMERVAKANTIE: 29 JULI T/M 11 AUGUSTUS

Het JIP in Den Haag, Delft en Zoetermeer is gesloten van 29 juli t/m 11 augustus in verband met zomervakantie. Vanaf 12 augustus is het weer mogelijk om langs te komen bij één van onze locaties. Heb je een vraag? Je kunt ons tijdens onze vakantie een whatsappje sturen op 06-15888955. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fijn dat je ons gevonden hebt. Ben jij 12 tot en met 26 jaar en woon je in Den Haag, Delft of Zoetermeer? Dan zit je hier helemaal goed! JIP geeft je gratis informatie, advies en hulp. Alles is uiteraard vertrouwelijk en zelfs anoniem als je wil. We hebben maar één doel: jou verder helpen!

Waarmee kunnen wij helpen?

Wij begrijpen erg goed dat er heel wat dingen op je pad kunnen komen die het leven lastig kunnen maken. Alle vragen waar je mee kunt zitten, alle onderwerpen die jou interesseren en alle problemen waar jij tegenaan loopt zijn van harte welkom bij het JIP (Jongeren Informatie Punt). 

Wat doet het JIP

Het JIP is het Jongeren Informatie Punt van Den Haag, Delft en Zoetermeer. Je kunt met alle vragen die je hebt bij het JIP terecht. Bij ons kan je gratis, vertrouwelijk en anoniem langskomen voor informatie, advies en lichte ondersteuning. Je kunt een afspraak maken of zonder afspraak langskomen.