vlag
vlag

Afspraak maken

Goed dat je een afspraak wilt maken bij het JIP. Om dit zo goed mogelijk te laten verlopen vragen we je de volgende stappen te doorlopen:

vragen

Welk spreekuur past bij jouw vraag?

JIP Algemeen

JIP Algemeen is voor alle vragen die niet thuishoren in een van de andere spreekuren. Denk bijvoorbeeld aan het regelen van studiefinanciering, het zoeken naar een woning of mentale gezondheid. Geen vraag is ons te gek, dus maak vooral een afspraak.

Goed met Geld

Dit spreekuur is er voor al jouw vragen over geldzaken, zoals omgaan met geld, administratie en schulden. Maak voor Den Haag, Delft of Zoetermeer een afspraak via de bovenstaande planner of loop binnen tijdens de openingstijden.

Jonge Ouder

Dit spreekuur vindt plaats in Delft en Zoetermeer, en is bestemd voor iedereen t/m 26 jaar die vragen heeft over zwangerschap en ouderschap. Deze spreekuren zijn er uiteraard ook voor jonge vaders. Je kunt langskomen met praktische vragen, maar ook voor meer ondersteuning. Je bent natuurlijk ook welkom om langs te komen met je kinderen, je vader of moeder, een vriendin of jouw hulpverlener. Woon je in Den Haag? Dan kun je een afspraak maken via de website www.hetloketvoorjongemoeders.nl.

Dakloos

Voor jongeren die dakloos zijn of dreigen te worden hebben we in Den Haag een speciaal spreekuur. Soms sluit hier ook iemand van het Straatconsulaat aan. Je kunt hier informatie, advies en ondersteuning krijgen op afspraak. Woon je in Zoetermeer of Delft, dan kun je voor vragen over dakloosheid of wonen terecht bij het spreekuur JIP Algemeen.

Sense

Het Sense-spreekuur is er voor al je vragen rondom seksualiteit en relaties. Je kunt in dit spreekuur terecht met al je vragen over seksualiteit. Daarnaast kun je er terecht voor de morning-after pil of een zwangerschapstest. 1x per jaar kan je hier ook terecht voor een gratis soa-test. Dit spreekuur is voor jongeren tot en met 24 jaar oud. Let op: is er geen beschikbare tijd? Open dan binnenkort opnieuw de planner om te zien over er weer afspraakmogelijkheden zijn. Voor dit spreekuur is altijd een afspraak nodig.