vlag
vlag

Onderdeel van JESS

JIP Haaglanden is onderdeel van Stichting JESS. Stichting JESS biedt informatie, advies en begeleiding voor iedereen van 0 t/m 26 jaar oud in Den Haag en omstreken. Ons aanbod aan dienstverlening is breed, we bieden perspectief en gaan uit van eigen talent en kracht. Stichting JESS is ISO9001:2015 gecertificeerd.

Stichting JESS: informatie, advies en begeleiding voor 0 t/m 26 jaar

Eén plek waar je terecht kunt voor informatie, advies en begeleiding van zwangerschap tot en met het 26e levensjaar. Een stichting waarbinnen onder andere het Jongeren Informatie Punt (JIP), het Jeugd Interventie Team (JIT) en het schoolmaatschappelijk werk (SMW+) samenwerken. Samen met een jongere of gezin gaan we op pad voor een eigen plek in de samenleving.

Een plek die past bij het eigen talent en kracht. Jong En Samen Sterk: JESS

Ieder kind en elke jongere mag zijn wie het is en groeien naar een eigen plek in de samenleving; een plek die past bij zijn of haar talenten en kracht. Iedere jongere en elk kind heeft het recht gesteund te worden in die ontwikkeling op zijn of haar tempo. Hierin geloven we stellig en vanuit dat geloof is onze dienstverlening geboren.

Kernwaarden:

Klik hier voor meer informatie over Stichting JESS en het totale aanbod.