vlag
vlag

Medewerkers

Shikara Schoop

Jongerenadviseur

Bijna 4 jaar geleden ben ik begonnen bij het JIP en dit was voor mij de overstap naar het welzijnswerk. Ik was op zoek naar meer voldoening. Voorheen werkte ik bij commerciële organisaties, waar ik totaal geen voldoening van kreeg. Het welzijnswerk bleek een schot in de roos! Ook nu ik aan het bijscholen ben, merk ik hoeveel energie ik daarvan krijg. Vooral jongeren maken mijn werk interessant en leuk. Daarnaast houdt het mij bij de tijd. Ik heb het gevoel dat je jongeren echt nog iets kan meegeven. Het is iets om je bed voor uit te komen elke ochtend.

JIP Den Haag

Laura van Bemmel

Jongerenadviseur

Het JIP is voor mij een plek waar je mag zijn wie je bent. Ik vind het belangrijk om jou een gelijke en eerlijke kans te bieden. Niks is gek en zo hoort het ook te zijn! Doordat ik zelf ook nog jong ben begrijp ik de struggles waar je tegenaan kunt lopen. Ik hoop jou te kunnen helpen door middel van het juiste advies!

JIP Den Haag

Kim Asraf

Jongerenadviseur

Je kunt als jongere te maken krijgen met veel nieuwe ervaringen. Soms kan het lastig zijn om helder te krijgen hoe je bepaalde zaken het beste kan aanpakken. Ik krijg veel energie van het idee dat mijn werkzaamheden een bijdrage leveren aan het behalen van jouw doelen. Daarom help ik je graag op weg, zonder oordeel en met een luisterend oor. Samen zullen we onderzoeken waarmee jij het beste geholpen bent!

JIP Den Haag

Sanne Brouwer

Jongerenadviseur

Als jongere schaamde ik mij soms voor mijn vragen, en was ik bang dat anderen hier vreemd op zouden reageren. Eigenlijk had ik een plek als het JIP nodig, waar ik anoniem en vertrouwelijk mijn vragen aan kon stellen. Ik vind het leuk om met jongeren zoals jij in gesprek te gaan en jouw vragen wél te beantwoorden. Hoe gaaf is het om taboes te doorbreken en samen in een gesprek te ontdekken wat jij nodig hebt.

JIP Delft

Melanie Schnezler

Jongerenadviseur

Samen zoeken naar hoe ik jou het beste kan helpen! Dat is wat ik belangrijk vind. In de huidige maatschappij kan het lastig zijn om als jongere je weg te vinden. Opleiding, werk en vrienden balanceren is een hele klus. Ik ben er om jou op weg te helpen als je er even niet uitkomt. Geen vraag is te gek! Ik krijg er energie van als jij na een gesprek met mij met meer zelfvertrouwen (en informatie/advies) naar buiten loopt.

JIP Den Haag

Quinta van Dop

Jongerenadviseur

Als jongere is er veel te ontdekken en komt er soms een hoop op je af. Wanneer je vastloopt of even niet meer weet waar te beginnen, help ik je graag weer op weg. Je kunt van mij verwachten dat ik naar je luister. Samen gaan we op zoek naar wat werkt voor jou zodat je weer een stapje verder kan. Het lijkt me leuk om je te leren kennen!

JIP Zoetermeer

Nienke Overgaauw

Jongerenadviseur

Het begeleiden van jongeren is mijn ware passie! Ik sta altijd open voor een gesprek en help je graag met al je vragen. Als jongere kun je soms overweldigd raken door alles wat er op je afkomt. Er wordt veel van je verwacht, wat behoorlijk uitdagend kan zijn. Ik begrijp dit gevoel maar al te goed, omdat ik het zelf vroeger ook heb ervaren (en soms nog steeds). Het is hartstikke normaal! Bij JIP wil ik samen met jou op zoek gaan naar oplossingen. Geen vraag is te gek, dus voel je vrij om ze te stellen!

JIP Den Haag, JIP Delft & JIP Zoetermeer

Daniëlle Dekker

Jongerenadviseur

In de huidige maatschappij wordt er van jou als jongere veel van je gevraagd. Dit kan soms een hele uitdaging voor je zijn. Weet dan dat je met alle vragen bij het JIP terecht kan. Als ik met jou in gesprek ga, zal ik eerst goed naar jouw verhaal of vraag luisteren. Ik help jou op weg door je van de juiste informatie of advies te voorzien. Mijn doel is om jou als jongere met een stukje meer zelfredzaamheid en zelfvertrouwen de deur uit te laten lopen.

JIP Den Haag

Manuela Mboto

Jongerenadviseur

Jij doet ertoe! Het leven kan soms anders lopen dan je had gehoopt of verwacht. Dan is het fijn als je iemand hebt waaraan je vragen kan stellen en je ondersteunt waar nodig. Bij het JIP sta jij centraal. Samen met jou gaan we kijken waar jouw behoefte ligt. Geen vraag is voor mij gek, raar of vreemd genoeg.

JIP Zoetermeer & JIP Delft

Haadjar Fris

Jongerenadviseur

Mijn grootste drijfveer is er om er voor jou te zijn. Wij kunnen dan samen kijken naar wat wat voor jou nodig is om de volgende stap te maken. Het komt weleens voor dat je een complex probleem hebt die niet meteen te verhelpen is. Dat maakt helemaal niet uit. Aan mij de taak om het echte probleem te ontrafelen en de juiste hulp in te zetten die nodig is en het beste past bij de hulpvraag. Dat is de uitdaging voor mij. Als jij opgelucht de deur uit gaat en ik iets voor jou heb kunnen betekenen, is mijn dag weer geslaagd!

JIP Zoetermeer

Radha Nanhoe

Beleidsmedewerker/Projectmanager

Radha ondersteunt alle locaties van het JIP sinds begin 2024 als beleidsmedewerker en projectmanager. Ze heeft een communicatieachtergrond en ondersteunt vanuit haar functie het JIP bij het uitvoeren van de opdrachten van de gemeenten om jongeren in regio Haaglanden te informeren, adviseren en ondersteunen.

JIP Den Haag, JIP Delft & JIP Zoetermeer

Ilona Stoop

Manager ad interim

JIP Den Haag, JIP Delft & JIP Zoetermeer

Vivian Fritzsche

Jongerenadviseur

JIP Den Haag, JIP Delft & JIP Zoetermeer

Faizel Jawahierkhan

Manager

Veel jongeren zoals jij geven aan dat het nooit zo ver had hoeven komen als de vraag eerder was beantwoord. Mijn passie voor jongeren is hierdoor steeds meer gaan groeien en gaan richten op preventie, wat JIP als kerntaak heeft! Begin vroeg met hulp zoeken, wacht niet en durf te komen. Ik ben ervan overtuigd dat we bij het JIP samen met jou kunnen zoeken naar een oplossing!

JIP Den Haag, JIP Delft & JIP Zoetermeer

Het JIP wordt ieder jaar versterkt door één of meerdere stagiaires vanuit de sociale opleidingen op het HBO. Je kunt ze tegen komen tijdens voorlichtingen of in de gesprekken aan de telefoon of de balie. Veel stagiaires blijven na hun stagetijd werken voor het JIP als invaller.