vlag
vlag

JIP Together

Hey! Heb jij weleens het gevoel gehad dat jouw stem gehoord moet worden? Nou dan hebben wij iets voor je - JIP Together! 

Bij het JIP geloven we sterk in de kracht van de stemmen van jongeren. Daarom hebben we het jongerenpanel 'JIP Together' in het leven geroepen. Dit is dé place to be als jij je ideeën, kritische blik en zorgen wilt delen. Dus waar wacht je op? Als jij wilt dat jouw stem meetelt en invloed heeft op de groei van het JIP, dan is JIP Together iets voor jou. Laten we samen de wereld een stukje beter maken! Wil je je aanmelden? Check de veelgestelde vragen onder aan deze pagina!

Wat wilt JIP Together bereiken? 

JIP Together wil elke jongere een stem geven, daarom vinden we jouw mening erg belangrijk! Door samen in gesprek te gaan, te brainstormen en soms een diepe discussie te hebben, kunnen wij positieve veranderingen doorvoeren in onze werkwijze en jouw mening meegeven als signaal naar de gemeentes en andere organisaties. JIP Together is jouw platform om gehoord te worden, om ideeën te delen en om samen met het JIP de wereld mede vorm te geven. Jouw stem telt! 

JIP Together gaat voor verandering! 

JIP Together is niet alleen een plek voor ideeën, gesprekken en discussies, maar ook een lanceerplatform voor actie! We streven ernaar om échte veranderingen in gang te zetten op gebieden die voor jou als jongere belangrijk zijn. Het kan over veel verschillende dingen gaan, zoals mentale gezondheid, onderwijs, milieu of sociale kwesties – wij geloven dat jongeren de kracht hebben om de wereld te veranderen, en daar hebben wij jouw hulp voor nodig! 

vragen

Projecten

Wat verwacht JIP Together van mij als ik mee wil doen?

Wij vinden het fijn om een gezellige sfeer te creëren waarin jij jouw mening kunt geven! De volgende dingen kunnen wij van jou vragen bij JIP Together:

 • Je mee wilt kijken naar onze Socials.
 • Je jouw mening geeft over onze voorlichtingen.
 • Je meegaat naar de gemeente om over actuele thema’s in gesprek te gaan.
 • Je gaat ook in gesprek met managers en directeuren van andere organisaties.
 • Je ons helpt met ideeën voor leuke PR-acties en goodies.
 • En zo zijn er nog heel veel leuke andere dingen…

Wat kanJIP Together mij bieden? 

We hebben plek voor 5 of 6 enthousiaste jongeren. Ben je geïnteresseerd? Wij bieden het volgende:

 • Je krijgt een vrijwilligersovereenkomst.
 • Een tegemoetkoming van 25 euro per dagdeel.
 • De thema meetings één keer per maand met een heerlijk hapje en drankje.
 • Twee keer per jaar een gezellig uitje.
 • Je kunt het als vrijwilligerswerk melden op je CV!

Ik wil meedoen, hoe moet ik mij aanmelden? 

Doe Mee!

Ben je gepassioneerd, nieuwsgierig en klaar om je stem te laten horen? Ben je in de leeftijd van 12 t/m 26 jaar en woon je in Delft, Zoetermeer of Den Haag? Sluit je dan aan bij JIP Together. Samen kunnen we de wereld een betere plek maken voor alle jongeren. Ontdek, deel, inspireer, en laat jouw stem meetellen.

 Meld je hier aan, en vul het formulier in. Je kunt ons ook mailen naar info@jiphaaglanden.nl of stuur een appje naar ons whatsappnummer: 0651026496